zaterdag 25 januari 2014

Joepie (update 21/9/2014

Ben eindelijk terug thuis. Ze hadden plaats tekort op afdeling. Dinsdag moet ik terug naar specialist dan gaat hij juist uitleggen, maar moest me geen zorgen maken ( pfffffffffffffffffffffffff gemakkelijker gezegd dan gedaan) wat eigenlijk wist ik nu nog niks van hem. Gelukkig moest ik ook nog eerst naar mijn hartspecialist voor ik naar huis ging: die zei waarschijnlijk mini trombose of iets met migraine, heeft de zelfde verschijnselen. Moijn rechterhand wil nog efkes niet altijd doen wat ik wil en moet soms veel herlezen voor ik juist ben. Dus haken staat op een langzaam pitje, maar probeer het toch is goed voor me motoriek zeggen ze. :)


UPDATE 28/1/2014

Deze morgen naar specialist geweest, conclusie geen trombose maar wel een verwittiging ervan TEA noemen ze dat.1Op 2.02 terug onder de de mri voor nekwervels te controleren verlammingsverschijnselen zouden daar door kunnen komen . nu 3x per week naar de ergo en kini


Update 21/9/2014


Is nu al een tijdje geleden dat ik de vorige update gedaan heb. Na de NMRI van rugwervels en rug, 2 epidurale in lage rug zijn ze tot de conclusie gekomen dat ik een erge versleten nek heb en dat me rug ook verschijnselen toont van afbrokkeling. Moet nu dagelijks medicatie nemen (nog dat erbij nu + me hart medicatie) operatie moet daarmee wat uitgesteld want dat kan ook een risico zijn. Dus neem ik braaf me medicatie want zonder ben ik een wrak en heb nog geen zin om aan me rug te laten prutsen en me nek zeker niet zegt me huisarts.


Me hand wil soms ook al eens haperen en s' avonds tintelen me benen soms als ik ze dan omhoog leg (bankje ontdekt in de chalet die me deugd doet, nu ook eentje besteld voor mij) gaat het beter.


Gelukkig kan ik nog haken en breien al is het op mijn tempo en niet te veel overdrijven en rustpauzes inlassen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten